צלקת מניתוח לב

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

24/04/2012 | 21:12 | מאת: סופי

שלום. יש לי צלקת כבר שנתיים בחזה מניתוח לב. (אני כרגע בת 16) בחלק העליון היא בולטת ואדומה. הוצע לי זריקת סטרואידים. רציתי לדעת תופעות לוואי שעליי לדעת לפני שאבצע זריקות אלו. נאמר לי מפלסטקאי שיש תופעה של כלי דם מה הכוונה? בכלל אשמח לדעת כל אינפורמציה לפני שאבצע זאת. תודה רבה.

זאת אכן אפשרות סבירה, כדאי להוסיף באותה עת הקפאה בחנקן נוזלי. יש צורך במספר טיפולים, זה כואב, ולא תמיד עוזר.

28/04/2012 | 13:41 | מאת: סופי

תודה רבה על תשובתך. האם הצלקת שבולטת ואדומה, בחלק העליון של החזה מניתוח הלב, תשתטח ותבהיר במשך השנים? ללא טיפולי סטרואידים? להזכירך שהניתוח היה לפני שנתיים וכיום אני בת 15 וחצי? תודה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית