למידה ספציפית של תחומים ברפואה סינית

דיון מתוך פורום  לימודי רפואה סינית

28/03/2013 | 16:58 | מאת: שירן

שלום רב, אם הבנתי נכון, תואר ברפואה סינית לוקח 4 שנים וכולל בתוכו תחומים רבים כמו צמחי מרפא, שיאצו, דיקור ועוד... רציתי לשאול: האם ניתן ללמוד (ולקבל הסמכה) תחום ספציפי יותר בזמן קצר יותר? למשל למידת רק התחום של צמחי המרפא הסיניים? (ללא כל היתר). בתודה משירן.

29/03/2013 | 17:10 | מאת:

שירן שלום, תוכנית הלימודים להכשרה ברפואה סינית הינה זהה בין כל המכללות המוכרות בתחום וזאת על מנת לקבוע כמות שעות לימודיות ותחומי טיפול. ניתן לבחור בין מקצועות המגע אך דיקור וצמחי מרפא הינם מקצועות חובה. לא ניתן לסיים הלימודים ללא תחום ספציפי או בפחות זמן. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר