רטאויט אחרי הנקה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

26/02/2016 | 01:31 | מאת: שירה

שלום רב בת 35,לפני 3 וקצת שנים ילדתי, הנקתי שנתיים וחצי וקיבלתי ווסת ראשונה לאחר הלידה רק אחרי שנתיים וחצי ומאז החלו לצוץ פצעונים על הפנים(10 חודשים אחרונים). הלכתי לרופא עור שנתן לי רטאוייט 0.025 ובנזק 2.5% למרוח לסירוגין לפני השינה למשך 3 חד. אני מורחת מזה חודשיים ולא רואה שינוי משמעותי 1. האם זה אומר שהמשחות אינן עובדות עליי? 2. האם החודש האחרון של הטיפול יכול להשפיע או שמה עליי לחזור לרופא כבר עכשיו? 3. מאז השימוש החלה לי נשירה של הגבות האם קשור? 4. מאז השימוש החלה לי גם קצת אודם והתקלפות בקו הקרקפת שבא והולך האם קשור? 5. בהתחשב בזה שאני לא רוצה לקחת גלולות בגלל הורמונים שלקחתי בהריון האם יש מזור נוסף לפצעונים? 6. רופא נשים שהייתי אצלו אמר לי שייתכן שיש לי שינוי הורמונאלי ולא בהכרח זה יתאזן מנסיונך האם שינויים הורמונליים שקשורים באקנה אחרי לידה והנקה מתאזנים? ומתי? אני מצטערת על כמות השאלות מעולם לא סבלתי מפצעים ואני ממש בדיכאון מהתופעה שקשה לי להסביר במילים מחכה כבר שהסיוט הזה ייגמר תודה מקרב לב שירה

01/03/2016 | 11:58 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

מציעה שתמשיכי בטיפול של הרופא שלך. לצערי לא ניתן לפתור בעיות רפואיות ספציפיות בפורום- פורום נועד לקבלת ידע כללי ולא לטיפול בלי לראות את החולה...

מנהל פורום מילוי קמטים