המסת שפתיים לאחר מילוי סיליקון

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

25/03/2009 | 18:45 | מאת: הילה

לפני 3 שנים עברתי מילוי שפתיים בסיליקון (בשיטת מיקרו טיפות) בסידרה של ארבעה מפגשים, ונראה לי שמעל השפה העליונה נפוח מידי. לאחרונה אני נתקלת בפרסום על המסת חומר המילוי. את מכירה את הטיפול או דרכים להמסה/פירוק של המילוי/הנפיחות? האם את עושה טיפול כזה והאם הוא כואב? אשמח לתשובתך,

30/03/2009 | 11:46 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

סיליקון הוא חומר מאוד בעיתי מבחינה זו. בהיותו חומר קבוע, גם תופעות הלוואי שלו נוטות להתמיד וקשות מאוד לטיפול. דרך אגב, יש תמיד לזכור כי חומרים קבועים אינם מספקים תוצאות קבועות ויש לחזור להזריק אותם מדי פעם אם כי בתדירות נמוכה יותר מאשר חומרים זמניים. ניתן לנסות להמיס את הגבשושית על ידי הזרקת קורטיזון- לפעמים זה עובד

24/04/2009 | 15:42 | מאת: ימית

היי הילה לי קרה אותו המקרה , ואני דיי מנסה לתקן את זה היום , על ידי הזרקת סטרואידים באותו המקום שטופלתי ,לא נראה לי שזה ממש אפקטיבי , אם קיבלת הצעה טובה יותר אשמח לשמוע ממך פרטים

02/05/2009 | 11:42 | מאת: אפרת

מי רשאי להזריק סטרואידים? רופא פרטי או דרת הקופה?

08/11/2010 | 22:45 | מאת: דנה

אשמח לדעת אם באמת מישהי הצליחה בסוף להמיס?? ואם כן איך ודרך מי? תודה..

10/11/2015 | 05:29 | מאת: אירית

היי ימית והילה אני מסובכת עם סיליקון שהזרקתי בעבר הייתי שמחה לקבל עזרא וקצת טיפים 0522349048

14/07/2017 | 22:10 | מאת: רחל

לפני כשמונה שנים הזריקו לי סיליקון לפנים ולפני כשנה לערך התחילו להופיע גושים משני צידי הפנים ובין הגבות כיצד אפשר לרכך גושים אלה?

27/09/2018 | 08:18 | מאת: עליזה להב

לפני כמה שנים הוזרק לי סיליקון לפנים ולפני שנה נוצרו לי שני גושים האם אפשר להמיס אותם?

מנהל פורום מילוי קמטים