רטאויט 0.025%

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/12/2010 | 11:40 | מאת: ש.

שלום רב, אני בת 40. בד"כ משתמשת בחומרי טיפוח טבעיים/אורגניים לעור הפנים, ובסה"כ - התוצאה טובה (לא פעם אנשים חושבים שאני בת 25-30...) כמובן שלאחרונה התחילו להופיע קמטוטים שמפריעים לי (מצח, צידי הפה, עיניים, לחיים) והתחלתי, כטיפול מונע, להשתמש ברטאויט במינון נמוך 0.025%. השתמשתי בו כ-3-4 ימים והפסקתי עקב יובש חד, קילוף קל, ולדעתי - עור הפנים 'הזדקן' כתוצאה מהשימוש בו (העור נראה הרבה פחות חיוני, והרבה יותר יבש, ומקולף מאשר קודם, לפני השימוש) לאור העובדה כי הקרם מיועד "להצערת עור ההפנים" - האם התופעה הנ"ל הגיונית ? האם להמשיך את השימוש (עשיתי הפסקה של יומיים) ? מתי אמורה להופיע אותה "הצערה" של העור ? (לאחר כמה זמן של שימוש) ? אודה מאוד לתשובתך.

27/12/2010 | 10:12 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

שלא כמו החומירם שהשתמשת בהם עד כה שמטרתם היתה לעשות לעור נעים אך הם חסרי יכולת להאיט את הזדקנות העור או לטפל בפגמים, רטויט הוא חומר רפואי. וככזה אינו גורם לעור תחושות נעימים, אך בשימוש לאורך זמן מאיט את ההזדקנות. התופעות שאת מתארת הן בהחלט קשורות לרטויט. יש להתחיל את הטיפול בו בזהירות ובכמויות מזעריות, למרוח פעם בשני לילות עד שהעור מתרגל. כמו כן כדאי להגביר את השימוש בקרם לחות. השינוי בעור מתחיל בדרך כלל אחרי 3 חודשי שימוש.

מנהל פורום מילוי קמטים