טיפול באור בכמה סוגים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

11/04/2018 | 22:40 | מאת: יעל

שלום, ישנו טיפול שקוסמטיקאיות עושות שזה טיפול עם מסכה ששמים על הפנים שיש בה אור כחול לאקנה,אור אדום לאנטי אג'ינג ועוד כמה אורות. רכשתי מסכה כזאת מאיביי לשימוש בייתי שמכילה 7 אורות... לייזר לבן,אוא אדום,כחול,ירוק ועוד. רציתי בבקשה לברר:האם לפי דעתך לשימוש של פעם בשבוע עלולות להיות השלכות בריאותיות לא טובות או נוירולוגיות? אני לא בטוחה שזה בגלל השימוש במסכה,אבל כבר שבוע וחצי שיש לי סחרחורות שלא עוברות. רופא במשפחה חשב שזה ורטיגו אבל הטיפול לורטיגו לא ממש עוזר. תהיתי האם זה האורות השונים האלו לא יכולים להשפיע מבחינה נוירולוגית... תודה מראש

12/04/2018 | 09:17 | מאת: רוני

סליחה שנדחפתי... הרופאה תענה. רק רציתי לומר שסחרחורת יכולה להיות גם מבעיה באוזניים ( קריסטלים) שווה לבדוק. לחץ דם, סוכר. ובלי קשר לאחרונה שמעתי הרבה סבלו מהרגשה כזו. יכול להיות שיש וירוס...

15/04/2018 | 13:36 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

האם המוצא מאושר על ידי רשות רגולאטורית כלשהי? משרד הבריאות? FDA? אם אין אישור כזה, סימן שאף אחד לא בדק את היעילות ואת ההשלכות השליליות.

מנהל פורום מילוי קמטים