צינון - שבוע 19

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

19/11/2013 | 10:04 | מאת: מיכל

הי, האם יש המלצה על משהו טבעי להקלה בצינון (בעיקר נזלת) במהלך שבוע 19? כמו כן, האם בעייתי להשתמש בטישו אקליפטוס? (סוג הטישו שאני מניחה שטבול בשמן אקליפטוס ואמור להקל על הנשימה). תודה.

21/11/2013 | 23:39 | מאת: איילת

יש את מגבוני אפקל, הם מבוססים על כל מיני שמנים מהצומח (אזוב, לענה ועוד כמה שאני לא זוכרת כרגע). הם נורא נעימים וממש עוזרים לפתוח את כל הצנרת שם באף כשיש גודש

שלום אין שום מניעה להשתמש בטישו אקליפטוס במהלך ההריון ממליצה לעשות הרבה אדים שטיפות של הסינוסים עם מים ומלח ואת יכולה לשים בבית מבער עם שמן אקליפטוס יש בסופר פארם קארבול שזו תערובת שמנים לתינוקות תטפטפי על הכרית שלך תה עם קינמון גינגר לימון ודבש בהצלחה תרגישי טוב

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה