הפרשה צמיגית תוך כדי עיסוי פרינאום

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

01/09/2013 | 07:49 | מאת: לילוש28

היי, אני בשבוע 37 ובמהלך שתי הפעמים האחרונות שביצעתי עיסוי פרינאום יצאה לי הפרשה לבנה-צהבהבה, במרקם דיי קרמי, בכמות גדולה מאוד ובנוסף להפרשה גם גוש צמיגי ג'לי דמוי נזלת סמיכה מאוד. יש לציין שבמהלך ההריון לא היו לי בכלל בכלל הפרשות, ושאני מבצעת עיסוי פרינאום החל מהשבוע ה-34 ורק בפעמיים האחרונות ראיתי את ההפרשה. האם יכול להיות שזהו הפקק הרירי? אין לי צירים או דימום האם זה מעיד על דלקת/בעיה כלשהי? תודה!!!!

לילך שלום יש אפשרות שזה אכן הפקק הרירי אבל אין לך מה לדאוג המון נשים לא מודעות אפילו שהפקק הרירי נפתח וחיות עם זה בשלום זה לא אמור לעורר צירים וכד' בכל מקרה זה לא נשמע כמו משהו שמצריך בדיקה מיוחדת כל עוד אין דימום שיהיה בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה