משהו טבעי כדי לשון טוב

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

15/03/2012 | 11:39 | מאת: ויקי

שלום! אני בשבוע 19 להריון עם תאומים זהים. בת 33, הריון ראשון. לאחרונה יש לי בעיות שינה, וזה נראה קשור להריון. אני מתעוררת בין 3-5 בבוקר ולא מצליחה להירדם שוב. כלומר אני ישנה בממוצע 5 שעות, בשבילי זה מעט מאוד. האם אפשר להמליץ לי על משהו טבעי (כמו תיי או צמחים לשתות) שיעריך לי את שעות הלילה לפחות ל 7-8 שעות? תודה!

ויקי שלום במהלך ההריון הגוף עובר שינויים רבים ואף מכין את עצמו לשינויים וחלק מזה זה שינה לא רצופה או מועטה לא תמיד אפשר להתגבר על זה אבל יש מספר דברים שאת יכולה לנסות: לשתות כוס חלב לפני השינה לאכול ארוחות קטנות ולא כבדות עם מס רכיבים מצומצם לתרגל קצת נשימות לפני השינה ובמידה ואת מתעוררת השארי במיטה ותרגלי נשימות אפשר לשתות תה קמומיל או יסמין -הם מרגיעים ניתן להשתמש גם ברסקיו שיהיה בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה