כניסה להריון ודיקור סיני

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

05/05/2009 | 13:42 | מאת: אורחת

שלום עדי, קודם כל ברכות על הפורום החדש... בהצלחה! שאלתי: אני בת 39 ומנסה להרות בהריון ראשון (עברתי הפלה כירורגית לפני 17 שנה לערך). מטופלת אצל רופא פריון מעולה. חודש שעבר לקחתי גונאל F - 75 יחידות במשך חמישה ימים ואוביטרל. במקביל אני מטופלת בדיקור סיני אצל מטפל שזה תחום ההתמחות שלו. בדיקות הזרע של הפרטנר יצאו תקינות. עם זאת, אנו מבצעים הזרעות אצל הרופא, לאחר השבחה. נכנסתי להריון אך ההריון לא התפתח כראוי ונפל אחרי 6 ימי איחור. החודש הרופא הכפיל את יחידות הגונאל ל- 150 יחידות. במקביל אני ממשיכה לטפל בדיקור הסיני. ברצוני לדעת, האם יש משהו שאני יכולה לעשות מעבר למה שאני עושה על מנת למקסם את הסיכויים לקליטת הריון והתפתחות תקינה שלו. משהו כמו תזונה, צמחי מרפא וכדומה. אני אציין עוד שאני משתדלת לאכול בריא, ממעיטה בפעילות גופנית מואצת ומשתדלת לשתות הרבה מים. אני אשמח מאוד אם תוכלי להרחיב את ידיעותיי בנושא ותסייעי לי למקסם את סיכויי ההצלחה. תודה רבה!

05/05/2009 | 22:13 | מאת: עדי דרור

שלום לאורחת :) נשמע שאת עושה כל מה שצריך. יש מטפלים שמשלבים בטיפולים שלהם בנוסף לדיקור צמחי מרפא וגם המלצות לתזונה. את יכולה להתייעץ עם המטפל שלך, ואם הוא לא משתמש בצמחי מרפא , את יכולה לפנות למטפל נוסף שרק יתאים לך פורמולה של צמחים. אם תאמרי לי מאיזה אזור את אוכל להמליץ לך על מטפל רלוונטי. הן צמחים והן המלצות תזונה צריכים להיות מותאמים לך אישית, אין משהו גורף שמתאים לכולן. מלבד זה , הטיפ הכי חשוב , הוא לנסות ולהיות רגועה ואופטימית, יש מטופלות שטכניקות כמו דמיון מודרך מאוד מסייעות להן בתהליך. יש תרגיל פשוט שאפשר לעשות בבית ומשפר את זרימת הדם באזור האגן והרחם - לקחת מערוך ו"לרדד" את הירך בחלק הפנימי שלה מאזור הברך , כלפי מעלה לכיוון המפשעה. כל יום, בערך 5 דקות על כל רגל. כמו כן, חשוב לוודא, באמצעות בדיקת דם, שרמות ברזל, המוגלובין וחומצה פולית, תקינות. בהצלחה עדי

06/05/2009 | 07:11 | מאת: אורחת

קודם כל תודה על התשובה. זה הפורום הראשון שאני מקבלת בו התייחסות עניינית לשאלה שלי בנושא ללא ניסיון לגרום לי לציור קשר ולקבוע פגישה... אני אשמח אם תוכלי להפנות אותי ללמטפל באיזר שלי בק"ע פורמולות ותזונה. אני גרה בתל אביב. המון תודה שוב. יישר כוח.

24/07/2009 | 23:09 | מאת: יורם

לאורחת שלום, בראיית הביורגונומי, הסיבה העיקרית להפסקה טיבעית של הריון או לשיבושים במהלך ההריון הם, רמת אנרגיה נמוכה מידיי בגוף האישה. ברמת אנרגיה נמוכה, המנגנון הטיבעי של הגוף גורם להפלה מהחשש שהתפתחות העובר לא תהיה תקינה, בדרך כלל גם אחור של יום יומיים או שבועיים במחזור הוא בעצם הפלה טיבעית מהסיבה שציינתי. כשרמת אנרגיה נמוכה מידיי אתן בדרך כלל תרגישו מצב של עייפות בלתי מוסברת, במצב זה חל שיבוש במערכות הרביה וההורמונים והכניסה להריון קשה. גם אם התחיל תהליך הריון, הוא נמצא בסיכון. יכול להיות שאת נמצאת במצב זה כ-3 שנים. בביורגונומי מעלים את רמת האנרגיה בגוף, רמת אנרגיה שלא קשורה לאוכל ואפילו יהיה הבריא ביותר. מניסיוני במצבים כאלה, הריונות הסתיימו בהצלחה. על אודות הטיפול אפשר לקרא באתר: http://www.biorgonomy.com בברכה, יורם גני

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה