אינפלו היל

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

17/01/2011 | 17:00 | מאת: גלית

האם ניתן לקחת אינפלו היל למניעה בשבועות ראשונים של ההריון

26/01/2011 | 22:12 | מאת: עדי דרור

גלית שלום. בהתוויות המוצר נכתב שאין מניעה לקחת אותו בזמן הריון. אם זאת - בודאי שאם מדובר על מניעה, ואת לא חולה כרגע - הייתי ממליצה לך לנסות ולחזק את מערכת החיסון ללא תוספים - צריכה של מזון עם ויטמין C (מים חמימים עם לימון טרי סחוט מדי יום יעשו את העבודה), שימוש בחומץ תפוחים - רצוי אורגני (אפשר להוסיף כף למים עם הלימון), חליטות של קינמון, מזון שמכיל אבץ (גרעיני דלעת לא קלויים) וכמובן להשתדל לישון מספיק. אם את יודעת שאת נוטה תמיד לחלות בחורף - אז כדאי לשקול משהו מניעתי - תוסף או טיפול כמו דיקור. שיהיה לך הריון קל ובריא עדי

28/01/2011 | 09:38 | מאת: גלית

הי עדי תודה על תשובתך הנהדרת כמו תמיד. עזרת לי מאוד יש לי רק שאלה אני לוקחת מולטי ויטמין להריון ויש שם גם ויטמין c לא יכול להיות מצב של עודף כי אני יודעת שלפעמים עודפים גם בעייתים. אין עם זה בעיה?

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה