מנח עכוז

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

28/11/2010 | 13:54 | מאת: אורית

אני בשבוע 35 והעובר במנח עכוז, הבנתי שיש אופציה כלשהיא לטפל בזה בדיקור? האם שבוע 35 זה מאוחר מדי? ואם את יכולה בבקשה להסביר מה בדיוק עושים? האם הדיקור הוא בבטן? תודה אורית

29/11/2010 | 20:48 | מאת: עדי דרור

אורית שלום. לרפואה הסינית יש טיפול מצויין להיפוך עובר, זהו טיפול שנחקר והראה אחוזי הצלחה יפים מאוד. הטיפול נעשה בעזרת מוקסה - צמח לענה מיובש שבעזרתו מחממים נקודת דיקור מסויימת ברגל. לרב רצוי להגיע לטיפול או שניים של דעקור אך את עיקר העבודה עושה האישה בבית, המטפל ילמד אותך ואת בן זוגך, או מישהו אחר שיכול לסייע, כיצד לבצע את החימום, ואתם תבצעו אותו כל יום. הזמן המתאים לטיפול הוא בשבועות 34-36, כך שאת בשלב הנכון, אבל כדאי להזדרז. בהצלחה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה