יעילותם של טיפולי רפלקסולוגיה לעידוד צירים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

09/11/2010 | 06:04 | מאת: אורית

אני מתחילה שבוע 39 וסובלת מאוד במהלך הארבעה חודשים האחרונים מגרד בעור (מקרה קשה מאוד) רוצה כבר לסיים את ההריון אך מתלבטת עם טיפול רפלקסולוגי יכול באמת לסייע ,וזו לא סתם זריקת כסף לחינם

09/11/2010 | 19:38 | מאת: עדי דרור

אורית שלום. על מנת לגרום להתחלה של צירים ולידה, חייבת להיות מוכנות של הגוף מבחינה הורמונלית, וזהו דבר שלא ניתן לבדיקה. אני בדרך כלל לא ממליצה על טיפולי "השראת לידה" לפני שבוע 41, אבל במקרים שאין ברירה, שווה לנסות. הן רלקסולוגיה והן דיקור הם טיפולים אפקטיביים לעידוד התחלה של צירים, אבל אין 100% הצלחה ואיש לא יכול להבטיח לך האם יעזור או לא. בנוסף - כדאי פשוט לנסות ולטפל בינתיים בגרד הקשה - בדיקור ובצמחי מרפא שיותאמו לך אישית. בהצלחה, עדי.

10/11/2010 | 05:07 | מאת: אורית סידלמן

g עדי שלום ,תודה על התגובה המהירה, יש לציין שההיתי אצל כל הממוחים האפשריים ,אלרגיות ,כבד,עווהדעה הרובחת שאין מה לעשות, וצריך לחקות ללידה,אין לי פריחה על העור, רק שמרוב גירודים ,הרגליים שלי פצועות,עם פצעים פתוחים, ואני יומם ולילה מתגרדת, גם באיברים הפנימיים מגרד כגון גרון ,אוזניים,פות ,וישבן,קרקפת, המצב ממש קשה ומחמיר מיום ליום ,היום הלכתי לטיפול רפלקסולוגי ,ועוצמת הרכות,בתיקווה שזה יעזור, הגוף שלי נמצא בכזה מתח שאני מקווה והטיפולייפ האלטרנטיבים יעזרו, עם יש לך פתרונות מהירים אשמח לשמוע תודה אורית.

11/11/2010 | 20:27 | מאת: עדי דרור

הי אורית כפי שציינתי, אפשר להקל על הגרד באמצעות פורמולה של צמחים סיניים. מנסיוני ההקלה מגיעה מאוד מהר, את צריכה לגשת למטפל שיתאים לך פורמולה אישית. בהצלחה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה