תחליף לסרוקסט

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

02/11/2010 | 21:20 | מאת: ריש.

אני מטופלת מספר שנים בסרוקסט עקב OCD.נסיונות עבר להפסיק לא צלחו.אני מתכוננת להיכנס להריון בחודשים הקרובים.האם את יכולה להציע/להמליץ על תחליף טבעי ?בתודה מראש

07/11/2010 | 09:22 | מאת: עדי דרור

ריש שלום. ברפואה המשלימה עובדים בצורה יותר "הוליסטית" ופרטנית, זה אומר שלמטופלים שונים עם אותה בעיה, יהיו תרופות שונות. לכן, אין ביכולתי להמליץ לך על תכשיר ספציפי, יש בשוק תכשירי הרגעה טבעיים- לדעתי הם אינם חזקים כמו סרוקסט. מה שכדאי זה ללכת לטיפול שיכלול פורמולה צמחית שמותאמת לך אישית, ולהישאר בטיפול/מעקב במהלך ההריון. הריון הוא תקופה עם שינויים הורמונליים ונשים רבות חשות שינויים רגשיים ונפשיים, חשוב שיהיה לך מטפל שמכיר אותך ויכול להגיב ולשנות לך את הטיפול בזמן אמת על פי הצורך. בהצלחה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה