טיפול ברפלקסולוגיה במהלך הריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

14/03/2009 | 19:45 | מאת: טלי

לפני מספר חודשים התחלתי בטיפול ברפלקסולוגיה לצורך הפגת מתחים. הטיפול הועיל לי מאוד.בהתחלה טופלתי פעם בשבוע וכיום פעם בחודש לצורך שימור המצב.כעת הנני בתחילת הריון וברצוני לדעת האם אני יכולה להמשיך בטיפול פעם בחודש ואם לא ניתן מה הן ההשלכות של הטיפול על ההריון.

15/03/2009 | 09:37 | מאת: עדי דרור

טלי שלום. אין כל מניעה לקבל טיפולי רפלקסולוגיה במהלך הריון, חשוב רק ליידע את המטפל/ת שאת בהריון. רוגע ושלווה הם חשובים ביותר בתקופה זו, ואם הטיפול מסייע לך בכך - חבל להפסיק אותו :) עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה