חליטת צמחים לאיזון יתר לחץ דם בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

14/09/2010 | 12:31 | מאת: ליאת

עדי שלום רב. אני נמצאת בשבוע 10+ הריון שישי, כאשר בהריונות קודמים הייתי במעקב הריון בסיכון גבוה בעקבות לחץ דם גבוה שנגמר בסופו של דבר בניתוח קיסרי בשבוע 36 (2 הריונות אחרונים). רציתי לשאול האם יש איזושהיא חליטת צמחים שאיננה מזיקה לעובר אך יכולה לעזור לי לאזן את לחץ הדם?

15/09/2010 | 14:10 | מאת: עדי דרור

ליאת שלום. האם כבר הופיע ל"ד גבוה, או שמדובר רק במניעה? האם את סובלת גם מבצקות וצבירת נוזלים? חליטת עלי זית (2 כוסות ביום) יכולה לעזור ליל"ד ואינה מסכנת את ההריון, אפשר לחלוט לבד או לקנות תכשיר מוכן אצל שלוס, במידה וכבר יש יל"ד והחליטה הזו לא עוזרת, אפשר לפנות לטיפול ברפואה סינית, המטפלת תתאים לך פורמולה של צמחי מרפא וגם הדיקור עצמו מאוד יעיל. במידה ויש נטיה לצבירת נוזלים - כתבי לי, כי אז חשוב לטפל גם בכך (זה משפיע על יל"ד). בהצלחה והריון קל עדי

16/09/2010 | 12:28 | מאת: ליאת

עדי שלום. תודה על תשובתך לשאלתי. ל"ד כרגע לפי הבדיקות בשבוע האחרון הינו 139/87. אני מבינה שזה גבולי, בצקות ברגליים יש לי כבר מהריונות קודמים (לא נעלם לגמרי).האם עלי הזית זה למניעת ל"ד גבוה?

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה