יש טיפול לפגיעה עצבית ברגל?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

06/08/2010 | 06:27 | מאת: גלית

שלום רב האם קיים טיפול כלשהו לכאבים ברגל כנראה כתוצאה מפגיעה עיצבית..???או תרופה כלשהי להקלה?? בתקופת ההריון כמובן.. שבוע 28.

06/08/2010 | 16:14 | מאת: עדי דרור

גלית שלום. מה פירוש פגיעה עצבית? האם יש לחץ על עצב בעמוד השידרה? אנא הוסיפי לי פרטים על מנת שאנסה לעזור. עדי

07/08/2010 | 13:19 | מאת: גלית

שלום רב פגיעה עיצבית זה מה שנאמר לי בהריון הראשון ששם הופיעו אותם כאבים.הייתי אצל נירולוגית והיא אמרה שכנראה העוברית יושבת על עצב ולוחצת לי עליו (זה מה שאז נאמר לי) מה שאני חשה כיום זה: כאבים בירך שמאל בעת עמידה ישיבה ובעיקר שכיבה על הגב על הצד.. תחושה של "שריפה" ברגל דקירות "חשמליות" בירך ולעיתים אי יכולת לדרוך על הרגל ואז יש לי צליעה ברגל.. הכאבים מתגברים מיום ליום ובעיקר בלילות ואז אינני נרדמת כלל !!! ככה זה נמשך מספר ימים ולילות אני לוקחת מדי פעם טיפות אופטלגין והן לא משפיעות על הכאב ועוצמתו.. לך ידוע על כך משהו? מה ניתן לעשות ? אשמח לתשובה גלית

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה