דיקור סיני

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

03/08/2010 | 14:36 | מאת: אורלי

שלום עדי, האם דיקור סיני יכול לעזור בטיפול של שחלות פוליציסטיות והאם יש המלצות נוספות בבחירה של המדקר

08/08/2010 | 08:58 | מאת: עדי דרור

אורלי שלום. טיפול ברפואה סינית בשחלות פוליציסטיות יכול לעזור, הטיפול על פי רב יכלול דיקור וצמחי מרפא. חשוב לציין , שיתכן והטיפול יסייע בסימפטומים שנגרמים מהמצב (ווסת לא סדירה, בעיות פיריון ועוד) ולאו דווקא יפסיק לחלוטין את התופעה של השחלות הפוליציסטיות. כדאי לפנות למדקר עם התמחות בגינקולוגיה, ולגיטימי לשאול את המטפל האם יש לו נסיון בבעיה הספציפית הזו. אם תאמרי לי את אזור מגורייך אנסה להמליץ לך על מטפל. עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה