לידה ובעיות גב

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

17/04/2009 | 21:50 | מאת: יונית

שלום, אני נמצאת בשבוע 36 בהריון שני, אתה לידה הראשונה עברתי טבעית ובזו אני מעוניינת לעבור עם אפידורל, עקב בעיות גב כנראה שלא יתנו לי בבית חולים אפידורל. לאחרונה שמעתי על מקרים בהם ניתן לשלוט על העצבים בעזרת דיקור ואני מעוניינת לדעת האם קיימת אצלנו בארץ אפרות לקבל דיקור במהלך הלידה נגד כאבים במקרים של לידה טבעית ואם כן היכן ומה צריך לעשות.

18/04/2009 | 21:37 | מאת: עדי דרור

יונית שלום, בבי"ח אסף הרופא יש שירות של ליווי רפואה משלימה במהלך לידה - כולל דיקור כשהדגש הוא כמובן גם על הפחתת כאב. אפשר לפנות למועדון יולדות של ביה"ח לקבלת פרטים.

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה