מולטי ויטמין מספיק?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

21/10/2009 | 09:44 | מאת: רותי

אני נמצאת ב"ה בתחילת הריון, ורציתי לדעת האם בנוסף למומלטי ויטמין שמותאם להריון עלי לקחת גם חומצה פולית? בנוסף רציתי להתחיל לקחת אומגה 3 האם זה אפשרי בנוסף למוטי ויטמין? תודה!

25/10/2009 | 08:18 | מאת: עדי דרור

רותי שלום. ההמלצה של משרד הבריאות היא חומצה פולית במינון של 0.4 מ"ג ליום (400 מק"ג). כל מולטי ויטמין מכיל מינונים שונים והם אמורים להיות מצויינים על גבי העטיפה - תבדקי האם המולטי ויטמים שאת נוטלת מכיל חומצה פולית. למיטב ידיעתי אין מניעה לקחת במקביל אומגה 3 שיהיה הריון קל :) עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה