כאב באיבר המין בזמן גמירה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/02/2009 | 16:42 | מאת: חנה

שלום רב, אני וחבר שלי מקיימים יחסים ללא קונדום. חבר שלי טוען שהחל לכאוב לו בזמן גמירה באיבר המין כאשר אנו מקיימים יחסים מלאים ושאל אם יש לי פטריה או משהו. אני לא סובלת מכלום- אין לי לא גרד ולא כאב או הפרשות. מה יכולה להיות הסיבה? האם יש בדיקות שכדאי לבצע? תודה רבה

24/02/2009 | 15:21 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

יכולות להיות סיבות רבות לכאבים אלו, זיהום, מאמץ ועוד רצוי לפנות לאורולוג לצורך בירור. יתכן ויהיה צורך בבדיקות שתן, דם ואולי בדיקות זרע בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה