כאבים באשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/02/2009 | 19:14 | מאת: רון

שלום רב, לפני כשבוע החל אצלי כאב באזור האשכים. ממגע נראה לי כי הכאב הוא באשך השמאלי. הכאב הוא כאב עמום ולא כאב חד, אך בכל זאת דומה כי הוא הולך ומתחזק. הייתי מעוניין לדעת מה משמעות הדבר והאם עלי להיבדק אצל רופא כלשהו? תודה רבה, רון

24/02/2009 | 15:19 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

יכולות להיות סיבות רבות לכאבים באשכים ממליץ לפנות בהקדם לרופא לצורך בדיקה.

22/11/2009 | 19:04 | מאת: נעמי

הכאבים הנם באשך אחד ובעת מישוש מזהה גוש מהאשך לכיוון המפשעה. הנו שוהה בחו"ל ותוהה האם הדבר הסטרי לעזוב את הכל ולחזור לארץ לבדיקות או שיכול להמתין חודש..אבא סבל מסרטן בערמונית ולאחותי היה גידול בשפת הפות (נמצא כלא סרטני). בסה"כ הוא בריא למעט אפילפסייה המטופלת בטיפול תרופתי יומי כ-10 שנים. האם עלי להחיש אותו לחזור במיידי?

מנהלי פורום אורולוגיה