שאלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/01/2014 | 14:48 | מאת: מיה

שלום, בבדיקת שתן שעשיתי נמצא ERYTHROCYTES-U STRIP 20 /µl אני מבצעת צנתור עצמי פעם ביום. האם יכול להיות שזה נגרם בגלל הצנתור? אולי משריטה שגרמתי עם הקטטר? אין לי כאבים והתרבית עוד לא מוכנה. תודה רבה

16/01/2014 | 18:17 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

בחלט יכול להיות מהצנטור אם מותר לי לשאול ומתוך עניין , מדוע את מצנטרת פעם ביום , באיזה אינדיקציה בברכה

16/01/2014 | 18:03 | מאת: מיה

ד"ר נאמן, תודה רבה. זה פשוט לא הייה קודם, אז נלחצתי. בטח שמותר. יש לי בעיה בשלפוחית שאני לא מתרוקנת עד הסוף.

מנהלי פורום אורולוגיה