דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/08/2013 | 10:17 | מאת: ריקי

שלום, אני בת 62. בעקבות אשפוז בב"יח לקיתי בדלקת בשתן.. בבדיקת שתן לכללית תקין, בבדיקת תרבית נמצא חיידק איקולי לקחתי 10 ימים זינט. חזרתי על הבדיקה. בדיקת שתן לכללית תקין. בתרבית נמצא חיידקת פמינה 100,000 רופאת המשפחה המליצה על מיזרול - פעם אחת בשקית אבקה לשתיה, ואחרי 10 ימים בדיקה נוספת. אנא תשובתך- לגבי המשך הטיפול- מהו מיזרול והאם אכן זהו הטיפול במקרה זה תודה

04/09/2013 | 08:06 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ריקי, את מתכוונת כנראה למונורול.זה סוג של אנטיביוטיקה שבעבר היתה בשימוש נרחב. אני בד"כ משתמש בה לצרוך מניעת זיהומים בדרכי השתן בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה