כאבים, וירקוצליה ובקע .

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/08/2013 | 11:10 | מאת: דני

שלום אני כבן 26 ואני כרגע בברזיל, אני מתאבק ובאתי לכאן להתאמן. לפני כשנתיים גם כשהייתי בברזיל הרגשתי כאבים באשך, כשהגעתי לארץ אמרו שיש לי וירקוצלה הבדיקת זרע נמצאה סבירה, אחכ בדקו אותי ואמרו שיש לי בקע מפסעתי בשני הצצדים 1,1.5 משהו כזה. אני ספורטאי בכיר זה המקצוע שלי מתאמן הרבה ומתחרה . כרגע אני בברזיל והתחיל לי כאבים חזקים בגב התחתון(בדקו פיזוטרפיסטים והגב תקין) ולאחר יום/יומיים גם כאבים באשך ולפי הבחנה שלי זה קשור לוירקוצלה כי הוריד שם נפוח . מה לעשות ? האם אני צריך לחזור לארץ .? מה עם האימונים והתחריות כרגע?

29/08/2013 | 12:57 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום דני, יכולות להיות מספר סיבות לכאבים. כאבי גב (למרות שהפיזיוטראפיסט אמר שאין בעיה) , כאבים מהוריקוצל, כאבים עקב בקע ועוד. אם קיים בקע כלוא צריך לנתח בדחיפות. רצוי שתיבדק ע"י רופא שינחה אותך בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה