וריקוצלה דרגה 1-2

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/08/2013 | 15:26 | מאת: יוסי

שלום,כאשר התחלתי להתאמן בחדר כושר התחלתי להרגיש כאבים באזור הבטן התחתונה ,עשיתי אולטאסאונד ובדיקה אצל אורולוג וקבעו לי שיש לי וריקוצלה דרגה 1-2. כמו כן נאמר לי שהגוף יתרגל לכאבים כששאלתי לגביי אם אני יכול לחזור להתאמן בחדר כושר נעניתי בתשובה חיובית,אך לאחר שחזרתי להתאמן שוה הרגשתי כאבים. כאמור עכשיו שלחו אותי לבדיקת זרע,יכול להיות שהחרפתי את הבעיה?למה האזור הזה מתחיל לכאוב לי לאחר חדר כושר ובמנוחה זה בסדר?והאם וריקוצלה בדרגה שלי פחות מסוכנת לזרע?מאוד חושש מצד אחד לפוריות שלי ומצד שני החיים הספורטיבים נורא חשובים לי אשמח לעזרה,תודה

29/08/2013 | 08:20 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יוסי, יתכן שאין קשר בין הכאבים לוריקוצל. מאמץ גופני אינו מחמיר את הוריקוצל. לאחר קבלת ספירת הזרע נדע יותר טוב אם יש בעיה בפוריות בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה