דילול בכמות הזרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/08/2013 | 13:21 | מאת: אנונימי

בין 63 לאחר ניתוח לב מקבל תדופות לדילול הדם ולתחזוקת שריר הלב. לאחרונה אני מרגיש ירידה חדה בכמות הזרע עם בוא האביונה . שאלתי האם ישנם אמצעים להגברת קצב יצור הזרע באם ע" תזונה , מוצרים מהטבע או תרופות. אני עוסק בספורט מבוקר 4 פעמים השבועץ

20/08/2013 | 16:46 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, כדי לדייק אתה מלין על ירידה בנפח הזרע , אינך יודע דבר על כמות תאי זרע. תופעה זו אופיינית לגילך , לעיתים נגרמת ע"י תרופות מסוימות שהפסקתם יכולה שוב לעלות את כמות נוזל הזרע , אך בד"כ אין דרך להגביר את הנפח בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה