כאב באשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

31/07/2013 | 23:27 | מאת: רועי

שלום! כבר כמה ימים שיש לי כאב באשך שמאל (אני בן 17) שמגיע מתחתית האשך. שאני נוגע שפ אני מרגיש מין גושים כאלה שלדעתי הם צינורות כמו וורידים או משהו בסגנון, אבל באשך הימני אני לא מרגיש כאב וגם לא את הצינורות הללו. בנוסף יש לי בעיה של טחור חיצוני שכואב לי וחשבתי אולי זה קשור איכשהו (טחור חיצוני פיסורה) יש קשר בין המצבים? מה הכאב שלי יכול לסמל? (חייב לציין שהכאב בא והולך והוא לא חזק, אך מורגש ומציק)

01/08/2013 | 10:23 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יכול להיות שהכאבים מקרינים מהאשך לפי הטבעצ או ההיפך. יתכן שיש לך וריקוצל

מנהלי פורום אורולוגיה