טיפול תומך לדלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/07/2013 | 13:23 | מאת: רעות

אובחנה אצלי דלקת בדרכי השתן ואני לוקחת זינט. כמו כן אני שותה מיץ חמוציות כי הבנתי שזה יוצר סביבה חומצית ומונע מהחיידקים ה"רעים" להתרבות. אח"כ המליצו לי לקחת אוריקל נגד הכאבים החזקים והבנתי שזה יוצר סביבה בסיסית שמקלה על הצריבה. כמו כן אני לוקחת פרוביוטיקה בכדורים כדי להמנע מקנדידה. האם אין סתירה בין שלושת הטיפולים הללו?

23/07/2013 | 17:21 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יש קצת חפיפה בין התרופות השונות, האוריקאל אמור לעזור בשלב החריף של הדלקת והחמוציות למנוע דלקות חוזרות. סביר להניח שלא יהיה נזק בנטילה סימולטנית

מנהלי פורום אורולוגיה