בעיות מתמשכות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/07/2013 | 21:58 | מאת: ליזה

שלום, במשך השנה האחרונה אני סובלת מדלקות חמורות בדרכי השתן , פטריות באיזור האינטימי , כאבים בבטן התחתונה וגם כאבים שבאים והולכים באזור הגב התחתון . אני חייבת לציין שאני חיילת כרגע ועברתי בדיקות רבות במשך השנה הארומה אך לא מצאו שום דבר חריג . אני עוברת פיזיותרפי באיזור האינטימי כבר כמה חודשים אך איני מרגישה שיפור במצב . אבקש את עזרתכם , אני כבר מתוסכלת ולא מצליחה לדעת ממה כל הבעיות נובעות !

16/07/2013 | 11:44 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ליזה, יתכן שמדובר בשלפוחית רגיזה , לעיתים יש צורך בביצעו אורודינמיקה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה