הפסקת לוסטרל תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/07/2013 | 21:47 | מאת: אלי

שלום, מגיל צבא התחלתי ליטול לוסטרל 100 מ"ג עבור טיפול בטורדנות כפייתית ובשלב מסוים עברתי לסרנדה. לאחר כמה שני הורדתי את המינון ל 50 מ"ג. כיום אני בן 28 והחלטתי להפסיק את נטילת התרופה מאי אילו סיבות בין השאר כי יש בידי חשד כי התרופה פוגעת בליבידו. כעת לאחר מספר חודשים ללא התרופה נראה כי ישנה בעיה חדשה של שפיכה מוקדמת, גם בעת אוננות ניכר כי השפיכה מגיעה מהר מאוד שלא כמו שהייתי רגיל. אציין כי גם בירידת המינון חשתי בתופעה כזאת אך לא ברמה כמו עכשיו. מלבד זאת, בזמן זקפה קל מאוד על ידי הסחה קטנה של דעה לאבד ממנה. גם זה לא קרה לפני כמה שנים. האם התופעה הזו נפוצה? האם היא חולפת? מה אפשרי עבורי לעשות? תודה.

16/07/2013 | 11:22 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ככל הנראה יש לך ש]יכה מוקדמת מאז ומתמיז, התרופות שנטלת השהו את השפיכה. כיום הטיפול המומלץ ךשפיכה מוקדמת זה אחד מהתרופות שהזכרת

01/02/2014 | 10:31 | מאת: שרית

הייתי מאושפזת 3חודשים לאחר ניתוח קשה עם כדור שינה שניתן בבה"ח כל לילה.נראה לי שהיתמכרתי אנני מסוגלת להירדם בלי.מה עושים??

מנהלי פורום אורולוגיה