מונורול

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/07/2013 | 19:38 | מאת: אירית

שלום, בימים האחרונים חשתי דקירות בצדה השמאלי של הבטן התחתונה, עם הקרנה למפשעה או מעלה/מעל המותן/לכיוון הגב. דקירות שהלכו ובאו לזמנים קצרים לסירוגין, כשלעתים לא הורגשו כלל, לעתים גם בצד ימין. להבנתי מסיבה אורולוגית, גניקולוגית (לאחר ציטוטק), גסטרו (קרוהן ברקע-המיחושים באזור המעי הגס) בדיקות דם הראו לויקוציטים 500 (גם בבדיקות קודמות 500), כמו כן Parvo virus B19 IgG-חיובי. רופא משפחה המליץ על 'מונורול', האם זו אכן סיבת הדקירות? לקחת או להמתין לא.ס. וגינלי/האם ניתן לשימוש טרם הריון?

15/07/2013 | 11:29 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אירית, מראה במדובר במקרה לא פשוט. צריך לבדוק אותך כדי לקבל החלטה על טיפול בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה