היצרות בשופכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/06/2013 | 19:43 | מאת: ניצה

שלום , אני בת 56, ומשנת 2006 אני סובלת מאי זרימת שתן. עברתי 2 הרחבות שבין אחת לשניה לקח כ שנתיים עד שהתופעה חזרה, בדיקה ארו דינמית ב 2006 הר שההתרחקות לא מלאה. לפני כחודשיים עברתי הרחבה נוספת והתופעה חזרה לאחר יומיים, בבדיקת ציסטו סקופיה : מיאטוס זוהה אך לא ניתן היה להעביר את הציסטוסקופ רק לאחר רציתי לדעת כמה פעמים אפשר לעשות הרחבות ומה הפתרון, מדוע זה קורה?

27/06/2013 | 09:10 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ניצה, היצרות שופכה בנשים זה דבר נדיר יחסית. גורמי סיכון הם: טראומה לאיזור , קרינה לאיזור, אינסטרומינטציה ועוד. אין הגבלה למספר ההרחבות אך יש לשקול אם לא הגיע הזמן לטיפול ניתוחי בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה