שאלות על וריקוצלה.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/06/2013 | 02:14 | מאת: דגוןגשד

יש לי מספר שאלות. 1.אם מופיעים ורידים באשך בהכרח מדובר בוריקוצלה? או שיכולים להיות ורידים באשך גם אם אין וריקוצלה? 2.כיצד נראת בידיוק וריקוצלה? 3.האם פוריותם של הסובלים מוריקוצלה בהכרח נפגעת? כלומר,רוב הסובלים מוריקוצלה סובלים גם מבעיות בפוריות או שרק חלק קטן מהוסבלים מוריקוצלה סובלים מבעיות בפוריות? 4.מאיזה גיל וריקוצלה מופיעה? 5.האם וריקוצלה עלולה לפגוע בעוד דברים חוץ מאשר איכות הזרע (התבגרות מינית למשל)?

27/06/2013 | 09:20 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום 1. לא בהכרח וריקוצל 2. תחפש בגווגל תמונות 3. לא בהכרח 4. יכול להופיע כמעט בכל גיל 5. לא פוגע בהתבגרות מינית

מנהלי פורום אורולוגיה