דלקות חוזרות בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/06/2013 | 16:29 | מאת: מיכל

אני בת 49 סובלת בדלקות חוזרות בשתן מגיל 19 טופלתי באנטיביוטיקות שונות לאחרונה המצב בלתי נסבל כבר 3 פעמים במשך חודשיים שיש לי צריבה חזקה בשתן טופלתי באנטיביוטיקה בפעם אחת הצלחתי לעשות בדיקת שתן כי זה לא היה סוף שבוע אבל לא צמח חיידק היו לאוקוציטים 500 וכדוריות אדומות 10 אבל זה לא היה שתן ראשון של הבוקר ושתיתי המון לפני הבדיקה מה עושים? היום כמה ימים אחרי שסיימתי את האנטיביוטיקה האחרונה שוב צריבה

27/06/2013 | 10:23 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום מיכל, מה עושים עם הזיהום הנוכחי ? או מה עושים בכלל עם הזיהומים החוזרים ? לגבי הזיהום הנוכחי צריך לטפלץ. לגבי הזיהומים החוזרית ישנם מספר טיפולים חלקם את מכירה: טיפול אנטיביוטי מניעתי, חצומיות , לעיתים אני מבצע למטופלות שטיפות תוך שלפוחיתיות עם אנטיביוטיקה , יש כיום חומר שנקרא ציסטיסטת שאפשר לבצע שטיפות איתו. בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה