וריקוצלה דרגה 2 שבוע וחצי לפני טיסה להודו לחודש

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/06/2013 | 14:29 | מאת: גל

שלום אני בחור בן 33 , לאור כאבים שחשתי באשך השמאלי, הלכתי לרופא אורולוג במיידי ובאולטרסאונד מצאו וריקוצלה דרגה 2. 1. יש לי טיסה להודו ממש עוד שבוע וחצי, התכנית היא יותר לנוח ופחות טרקים ומסעות. האם אני יכול לנסוע ולטפל בזה כאשחזור בתחילת אוגוסט ? 2. איך מתקנים את זה ? האם בניתוח או בפיתרון אחר ? 3. האם אסור לי מעתה להתאמץ ? לעשות כושר בחדר כושר ? לרוץ ? אני אדם שעושה ספורט 4. האם הטיפול הוא קבוע ויש החלמה מלאה ? אני מאוד חושש מזה ללא קשר הרגשתי תחושה בחצי שנה האחרונה של ירידה בכמות הזרע בעת השפיכה (חשבתי שזה קשור לקרינה של הפלאפון... אך לא ביצעתי כל ספירת זרע ) תודה רבה לכם

27/06/2013 | 11:35 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום עקרונית לא מדובר בבעיה דחופה , לא בטוח שצריך לטפל. עלייך לפנות ליעוץ מסודר כדי להיבדק ואז תוכל לשלאול את כל השאלות בברכה

30/06/2013 | 07:32 | מאת: גל

הוא טוען שהוריקוצלה לא התרחשה עכשיו. הכאב קשור למשהו אחר. הוא הפנה אותי לספירת זרע בהפרש של חודש ע"מ לבדוק כמה הוריקוצלה חמור. בהתאם לזה יתן טיפול נאות לבינתיים הרופא אישר לחזור לשגרה כולל עשיית כושר והרמת משקולות שאלתי היא , האם אין חשש שמהמשקולות המצב יחמיר ?

מנהלי פורום אורולוגיה