עיבוי מקומי של דופן שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/06/2013 | 15:04 | מאת: דודי

הי , בבדיקת אולטראסנד לא נמצאו אבנים בכליות או נגעים קיבולת השלפוחית תקינה כמו כן ההתרוקנות, הערמונית תקינה , נמצא עיבוי מקומי בדופן השלפוחית משמאל ...שאלתי האם כול גידול בשלפוחית הוא ממאיר ? האם יש אפשרות שזה עיבוי של שריר ? והאם בבדיקה ציסטוקופיה הרופא יכול לדעת מה טיב הממצא?

20/06/2013 | 12:41 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, בדיקת ציסטוסקופיה יכולה להבדיל אם יש גידול סרטני או ממצא שאין לו משמעות בברכה

07/07/2017 | 09:42 | מאת: יניב

בבדיקת סיטי הכל תקין למעט ממצא זה , בילדות סבלתי מאבנים בכליות. מה אומר ממצא זה?

מנהלי פורום אורולוגיה