קורטיזון אימפוטנציה ופוריות.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/06/2013 | 09:08 | מאת: בן

שלום. אני מטופל בקורטיזון במשך שנים. אציין שאין לי לחץ דם גבוה או בעיות בלב. רציתי לדעת האם התרופה יכולה לגרום לבעיות בזקפה ובפוריות, והאם יכולה לגרום להתכווצות באשכים ואולי לעקרות אפילו? תודה מראש.

13/06/2013 | 10:40 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, התרופה יכולה לגרום לתופעות לוואי רבות , בהחלט יכול לגרום לפגיעה בפוריות בברכה

13/06/2013 | 11:43 | מאת: בן

כמה שאלות : בעיות בפוריות הכוונה היא גם לעקרות, והאם ניתן לטפל בבעיות האלה? והאם גם אימפוטנציה היא אחת מהן או שרק תוצאה של תופעת לוואי אחרת שגורמת לזה ? תודה רבה.

מנהלי פורום אורולוגיה