זייבן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/06/2013 | 12:22 | מאת: דרור

שלום ד"ר, אני נוטל מזה כשבוע את התרופה של זייבן לטובת הפסקת עישון. שמתי לב מאז שאני נוטל את התרופה קיימת אצלי ירידה דרמטית בתפקוד המיני ובזקפה (גם בשעת היקיצה)האם אכן תופעת לוואי זו שכיחה בהקשר לזייבן ? האם אתה ממליץ על נטילת ויאגרה או סיאליס לפרק זמן מוגבל עד לסיום הטיפול בזייבן ? או כל פתרון אחר כמובן.תודה רבה מראש.

12/06/2013 | 11:07 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, זייבן יכול לגרום לירידה בתפקוד מיני. אחרי הפסקת הטיפול סביר להניח שהתפקוד המיני יחזור לתקין

מנהלי פורום אורולוגיה