שאלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/06/2013 | 00:49 | מאת: גיא צוברי

בן 17. החל לי בחודשים כאבים באזור האשכים. נכנסתי לאתר המספק מידע על סרטן האשכים וגיליתי שיש לי את כל התסמינים הבאים: הופעת גוש או התקשות באשך - הסימן השכיח ביותר. הגדלת אחד האשכים. תחושת כובד באשך. כאב עמום בבטן התחתונה או במפשעה. יתכן כאב באשך עצמו, אך הוא נדיר. (כאב באשך עלול להופיע גם לאחר מכה במקום). לעיתים, ירידה לא מוסברת בפוריות. האם עליי לחשוש מה עליי לעשות ולאן עליי לגשת? בתודה

06/06/2013 | 16:27 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רב, בכל מקרה של חשד לגידול באשלך אתה צריך לפנות בדחיפות לאורולוג כדי שיבדוק אותך . אם יש חשד אמיתי לגידול שאין לך תור זמין לאורולוג רצוי אפילו לפנות למיון בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה