כאבים חזקים באשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/06/2013 | 18:58 | מאת: סיגל קלמן

דר' עמוס שלום רב בני בן ה-19 , נמצא כיום בלוחמים בהנדסה קרבית, סובל מכאבים חזקים באשכים מזה 5 חודשים הוא ביקר פעמיים אצל דר' מליך בחרפ בצריפין, קיבל פעם כדורים לכאבים, פעמיים אנטיביוטיקה, ושום דבר לא עוזר אני מודאגת כי הכאבים לא מפסיקים, וצבא זה צבא וכל דבר לוקח המון זמן. זקוקה לעזרתך תודה סיגל

13/06/2013 | 11:42 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אני מבקש לא להזכיר שמות של רופאים בפורום , יתכן שהכאבים באשך הם כאבים המוקרינים מאיבר אחר. בגברים צעירים פעילים גופנית לעיתים קרובות יכול להיות דלקת בגידים , מפשעה . ישנם מצבים נוספים שיכולים לגרום לכאבים באשך . בקע , אבנים בדרכי השתן ועוד. רק לאחר בדיקה וביצוע US מפשעות "אולי" (ואני מדגיש את המילה אולי) אפשר יהיה לדעת מה מקור הכאבים ולטפל בהם. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה