U.UREAL/PARVUM-PCR

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/05/2013 | 15:29 | מאת: מוריה

שלום, אני סובלת כשנה מצריבה וגרד בנרתיק (ללא פטרייה), ובחודש האחרון גם מבעיות בדרכי השתן - תכיפות גבוהה, קושי בריקון וכאבים באיזור האגן. עברתי טיפול אנטיביוטי שלא עזר. יש לי כבר תקופה ארוכה לויקוציטים 500 בשתן, התרבית עקרה. עכשיו עשיתי גם בדיקה למחלות מין וU.UREAL/PARVUM-PCR יצא חיובי. הבנתי שזה חיידק שיש לאחוז גדול מהאוכלוסייה - אבל יכול להיות שבמקרה הזה הוא הגורם לבעיות בשתן ובנרתיק? אורולוגית רשמה לי marodantin למשך חודש לפני שחזרה תוצאת הבדיקה למחלות מין, ואני מתלבטת אם לקחת אותה עכשיו או שצריך לקחת אנטיביוטיקה אחרת.

29/05/2013 | 09:04 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום מוריה, עלייך לפנות לרופא שלך כדי לקבל החלטות לגבי טיפול אנטיביוטי זה או אחר , ואם בכלל יש צורך בטיפול כזה בברכה,

מנהלי פורום אורולוגיה