דם בזרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/04/2013 | 23:58 | מאת: רונן

שלום אני בן 41 לפני כחודשים הופיע אצלי דם בזרע יחד עם כרישי דם גדולים מאותו הרגע עברתי את כל בדיקות הדם,שתן לציטולוגיה,דופלר אשכים וכליות,החדרת מצלמה דרך הפין,בדיקת ראקטלית ידנית ועוד בדיקות נוספות...לשמחתי לא נמצאו ממצאים מדאיגים והכל תקין אך התופעה ממשיכה ,יש לציין שאני סובל מכאבי גב תחתון ימין במהלך כל התקופה בנוסף לקחתי כשבועים אנטיביוטיקה הכאבים חלפו הדם והכרישים המשיכו ובתום האנטיביוטיקה הכאבים חזרו אני עובד עצות וחסר אונים אשמח לקבל עצה.תודה

09/04/2013 | 18:56 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום סביר להניח שהדם בזרע והכאבים בגב אינם קשורים אחד לשני. עלייך לעבור בירור לכאבים בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה