דלקת בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/04/2013 | 23:32 | מאת: BAREL

לפני כתשעה ימים התחילה לי דלקת חזקה בשלפוחית השתן. קבלתי זינט 500 במשך 7 ימים פעמיים ביום. בנתיים הגיע תשובה של התרבית , יש לי חיידק בשם Escherichia coli - 1 בנתיים סיימתי את האנטיביוטיקה לפני יומיים, הדימום שהיה לי בשתן פסק אבל אני ממשיכה לחוש צריבה כשאני עושה פיפי, ורצה לעיתים דחופות לשרותים. יש לי כל הזמן תחושה שאני צריכה עוד ועוד להטיל שתן. מה עליי לעשות. ההרגשה ממש לא נעימה. תודה על עזרתך.

09/04/2013 | 18:48 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, ראשית יש לחזור על תרבית השתן . כדאי לדעת שהתסמינים יכולים להמשך זמן מה אחרי שהדלקת חלפה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה