ציסטה ביותרת האשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/03/2013 | 17:49 | מאת: ע'

שלום דוקטור, נשלחתי לבדיקת US אשכים לאחר שחשתי בגוש באשך השמאלי. התוצאות לגבי האשך השמאלי: ציסטה בראש האפידידימיס בגדול 1.5 ס"מ והודגמה וריקוצלה קלה. 1) האם זו ציסטה גדולה שדורשת טיפול או כזאת שאפשר "לחיות איתה"? האם אפשר לקבוע זאת רק על סמך US או שיש עוד מדדים שיש להביא בחשבון? 2) לאילו ממדים עלולה להגיע הציסטה? 3) האם יש קשר בין וריקוצלה לציסטות? תודה, ע'

04/04/2013 | 12:42 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אפשר לחיות עם זה, ציסטה יכולה להישאר אותו דבר או לגדול מאוד.אין קשר לוריקוצל

04/04/2013 | 13:19 | מאת: ע'

מנהלי פורום אורולוגיה