האם לקחת תרופה ?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/03/2013 | 17:36 | מאת: יהודה

כבר שנים רבות שאני צריך לקום כ4 או 5 פעמים בלילה להשתין,גם בשעות היום צריך לעיתים קרובות.בבדיקת ביופסה של הערמונית הכל נמצא תקין.אך בדיקת פלו היתה גרועה.האורולוג המליץ על OMNIC OCAS 04 שאלתי היא האם הגיוני לקחת תרופה כזו עם תופעות לוואי בגיל יחסית כזה מוקדם ? אין טיפול יעיל אחר עם מעט תופעות לוואי ? הגיל 54 . תודה.

04/04/2013 | 12:41 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום לאומניק אוקאס פרופיל בטיחות גבוהה ויחסית מעט תופעות לוואי. גיל 54 אינו נחשב לצעיר מדי בשביל תרופה זו. אין לראות בתשובתי המלצה לקחת טיפול. רק רופא שמכיר אותך יכול לתת לך טיפול בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה