תוצאות אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/03/2013 | 09:59 | מאת: שקד

הודמגו שני אשכים תיקינים בגודל ובמבנה ,מרקם אחיד ,אין עדות לממצאים מקדיים, אין נוזל בשק האשכים הודגם LT.VARICOCELE ושני ציסטות אחת בימין עד 4,0 ס"מ והשמאלית עד 2,5 SPERMATOCELES רציתי לדעת מה זה אומר יש לי וירקוצלה בשמאל אוו גם בימין ומה זה SPERMATOCELES והאם זה גורם מסכן חייב לציין האשך ימין יותר גדול והשמאל נקטן לי בתקופה אחורנה

20/03/2013 | 09:35 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום וריקוצל = ורידים מורחבים באשך ספרמטוצל = מבנים ציסטיים של חבל הזרע תפנה לאורולוג בברכה

20/03/2013 | 12:22 | מאת: שקד

ה וירקולצה רק בשמאל אוו גם בימין והתינוקת הזרע באשך שמאל עוברת בתוך הציסטה זה מסוכן?

מנהלי פורום אורולוגיה