שינוי במרקם עור הפין וכאבים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/03/2013 | 01:14 | מאת: מוניץ

שלום, מזה מספר חודשים אני חש צריבה באיבר המין, שקשה לי למקד אותה - סביב ומתחת לעטרה, לעתים תו"כ מתן שתן ולרוב פשוט בעור. כמו כן הופיע חיספוס עדין, ואודם. לעתים הפין מכוסה בשכבה לבנה אבקתית עדינה, מעין יובש. יש לציין שאני דו מיני, ופעיל מינית. מקפיד על מין מוגן תמיד. בבירור אצל רופאת עור לא זוהה שום ממצא (למרות החספוס שאני מתאר, שהולך ומתחזק) והופרך החשש שלי לקונדילומה (בינתיים). נשלחתי לקיים בירור STD מלא, וכל התשובות חזרו שליליות - כולל הרפס, זיבה, וכו'. בתרבית גם ללא ממצאים. עם הזמן הכאב והצריבה מחמירים, החספוס מתגבר ומתפשט. האם ייתכן וזו קונדילומה בכל זאת, שמתפתחת לאט? היכן ניתן לבצע בדיקת PCR לקונדילומה? האם יתכן וזו קרצינומה? אשמח לקבל המלצות להמשך בירור. קבעתי תור נוסף לרופאת העור, אבל אני חושש שזה לא יעזור במיוחד. האם זה ענין לאורולוג? תודה.

19/03/2013 | 17:24 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, סביר להניח שמדובר בבעיה בעור , אולי מחיכוך אולי מתגובה אלרגית ללטקס או לחומר לובריקציה. אתה אמור לקבל מענה טוב ע"י רופאת עור

מנהלי פורום אורולוגיה