כאבים באיבר המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/03/2013 | 18:57 | מאת: מודאג

יש לי שתי שאלות. 1-יש לי לפעמים כאבים באזור הפין.לא ברור לי עדיין אם זה מהפין או האשכים.אני חושב שזה יותר מאזור הפין . זה בא והולך-לא באופן קבוע. 2-יש לי בשק האשכים נקודה לבנה קצת גדולה מהרגיל(אני יודע שיש נקודות קטנטנות). אנא חזור אלי בבקשה. תודה. בעבר גם הייתה כזאת אך היא נעלמה עם הזמן-וזאת לא .

19/03/2013 | 16:01 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום מודאג מרוב דאגה לא שאלת שאלה. סעיף מספר 1 לא מנוסח כשאלה ואני לא יודע מה אתה רוצה , אתה מצפה שאני אגיד לך אם הכאב מהפין או מהאשך ? סעיף מספר שתיים גם לא מנוסח כשאלה . אני משער שאתה תוהה במה מדובר. אתה צריך לפנות לרופא עור או אורלוג שיבדוק אותך , שיטת הניחושים אינה טובה מספיק בשביל לאבחן נכון

מנהלי פורום אורולוגיה