תוצאות פענוח

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/03/2013 | 10:22 | מאת: ליאת

שלום רב קיבלתי תוצאות אולטראסאונד אולם זה לא ברור לי. כליות בגודל תקין ללא עדות לגושים,אבנים או הידרונפרוזיס . כליה שמאלית הודגמה בהגבלב,הקפסולה לוברלית,בשלישי העליון הודגם מבנה נוזלי אמורפי,17 מ"מ קוטרו,יתכן בין היתר גביע מורחב או ציסטהץכיס השתן במבנה תקין ללא שאריות שתן לאחר התרקנות. מה המשמעות של מה שרואים בצד שמאל? תודה רבה

19/03/2013 | 13:00 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ליאת. לפי מה שאני מצליח להבין מבדיקת ה- US שאת מביאה כאן את התשובה בכתב זה שיתכן שיש התטברות של נוזלים בקוטב העליון , יתכן שמדובר בציסטה , יתכן שמדובר בהרחבה של חלק מהכליה תפני לאורולוג

מנהלי פורום אורולוגיה